CARDURI CUMPARATURI

Carduri Cumparaturi

Cel mai simplu mod de a face exact cadourile pe care şi le doresc cei dragi. Eşti în dilemă ce să-i oferi pentru o anumită ocazie sau ai un buget limitat? Dăruieşte-i un Card Cadou de la Avantaj Optik şi îşi va cumpăra exact ce doreşte!

Are ce valoare doreşti, între 50 și 1000 lei* perioada de valabilitate a Cardului Cadou este de 6 luni de la achiziţia acestuia livrarea poate fi electronică (pe email), după confirmarea plății în contul nostru deschis la banca Transilvania, sau printr-o firmă de curierat cel care îl primeşte îl poate folosi imediat, scăzând valoarea cardului din valoarea comenzii sale Cardul Cadou poate fi aplicat pe o singură comandă folosind Cardurile Cadou Avantaj Optik se pot achiziţiona oricare dintre produsele din oferta magazinului nostru nu există nici o taxă sau comision de emitere sau răscumpărare – exact cât plăteşti, va folosi beneficiarul

Vrei să oferi Carduri Cadou complet personalizate angajaţilor sau partenerilor tăi? Solicită acum o ofertă la contact@avantajoptik.ro. *dacă dorești, valoarea cardului poate să depășească suma de 1000 de lei. Te rugăm să specifici și faptul dacă dorești sau nu ca valoarea cardului să fie trecută pe acesta. Comenzile pentru Card Cadou se pot transmite telefonic sau prin email.

A fost vreodată mai simplu să faci cadouri?